srijeda, 15. travnja 2015.

Sweet dreams my love /darivanje/ [završeno]

srijeda, 15. travnja 2015.
Nekako s proljeća.. trenutno mi svira ova draga pjesma na radiju. Prerano je Kemo otišao :(

Ali to nije tema današnjeg posta, iako ima veze s proljećem. Kao i sve kod mene ovih dana, čini se. Veliki sam meteoropat, i konačno sam zadnjih dana sa zrakama sunca i ja živnula, puna sam energije, kujem stotine planova o trčanju, rolanju, bicikliranju.. Vidjet ćemo koliko toga će se i provesti u djelo. No, otom potom! ;)
Od onog proljetnog shoppinga o kojem sam pričala prije nekoliko dana nije se dogodilo ništa posebno. Nije bio moj dan, sve što bi mi se svidjelo mi je bilo ili preveliko ili malo. Više sreće drugi puta! Ali zato sam se razletjela po tržnici i manjim dućančićima u gradu i počastila stan s nekoliko lijepih vaza, kanticom za zalijevanje cvijeća, košaricom, zečićem s natpisom We love spring! (znam, kasno palim, ali bio mi je taaako simpatičan!) i nečim što sam duugo tražila, ali nikad nisam uspjevala naći onu idealnu..

Definitivno mi je trebalo "nešto", nekakvo osvježenje u spavaćoj sobi na zidu koji je od regipsa i na koji nisam mogla recimo zabiti ekser i objesiti sliku. Kad smo jesenas bojali zidove, imala sam nekoliko ideja u glavi o njegovom oslikavanju, ali čim smo to u masi drugih radova u stanu ostavili za 'malo poslije' tako je prošla i jesen i zima i došlo proljeće, a on je i dalje bio gol. Zidna naljepnica Sweet dreams my love mi je zato došla kao naručena!
Pripreme i mjerenja da sve bude u ravnini i na jednakoj razdaljini su trajale duže nego samo postavljanje, tj. lijepljenje. Ono je vrlo jednostavno, lijepi se riječ po riječ, tako da ih možete iskombinirati po želji. Ljepilo je dovoljno jako da čvrsto prijanja na podlogu i ne odljepljuje se, ali ako slučajno pogriješite možete ju skinuti i ponovno postaviti bez problema, i to bez oštećenja zida. I voila, zid je za svega par minuta osvježen i kao nov!
Nažalost, trenutno nemam fotić kod sebe pa vam ne mogu pokazati kako to izgleda na djelu, a ove slike su otprije, ali apdejtat ću ovaj post čim stignem.

U trenutku kad sam ja bila tamo imali su samo ovaj natpis, ali svakako se planiram vratiti po još koju, čim stigne nova pošiljka :) Voljela bih naći i jednu za hodnik poput ove na slici ispod, ili neku inspirativnu koja bi mi se lijepo uklopila u dnevni boravak.. Najbolje kod njih mi je to što ne zauzimaju mjesto, a jednom kad ih se zasitim mogu ih lako skinuti i/ili premjestiti.

Bila sam toliko sretna i uzbuđena da sam kupila još jednu za vas! Zašto ne bismo zajedno proslavili otvaranje bloga i pozdravili ovo lijepo vrijeme jednim darivanjem? :)

Ako i vi želite osvježiti svoju sobu ovakvom naljepnicom samo ispunite Rafflecopter formu ispod i držite si fige do iduće srijede, 22. travnja.
Jedini uvjet je da ispunite prvi zadatak, tj. da mi napišete svoje ime i mail adresu na koju vas mogu kontaktirati. Sve ostalo možete, ali i ne morate napraviti. Ipak, što više zadataka ispunite i bodova zaradite, veća je mogućnost osvajanja nagrade.
Darivanje je otvoreno za Hrvatsku, ali neću imati ništa protiv niti ako niste, ali imate nekoga sa adresom u RH kome mogu poslati nagradu.
Ime dobitnika/ce će biti objavljeno u Rafflecopter formi u roku od 2 dana od završetka, a poslat ću mu i mail te mi na njega mora odgovoriti u roku od 48 sati. Ukoliko to ne učini, birat ću novoga.

Iiii, mislim da je to sve! Jako sam uzbuđena pa ako sam što zaboravila ili ako budete imali ikakvih poteškoća pošaljite mi mail/poruku na Face-u i javit ću vam se čim budem mogla! :)

Sretno!!! :)

a Rafflecopter giveaway



Mila

Broj komentara: 13:

  1. Jao koje divno darivanje, raspametila sam se haha :))
    Inače, i ja sam totalni meteoropat i već njušim opet promjenu vremena na gore i kolutam očima od muke. Morat ću si obnoviti zalihu Neofena, ovo proljeće će me dati k vragu :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Super darivanje! :) Baš smo neki dan i mi zalijepili jednu naljepnicu na zid dnevne, nevjerojatno kako jedna takva sitnica osvježi prostoriju.
    Što se tiče tema o kojima volim čitati, najradije čitam recenzije raznih kozmetičkih proizvoda koje mi često pomognu pri odluci o kupovini.

    OdgovoriIzbriši
  3. Voljela bih čitati ideje o uređenju doma i svakako beauty savjete! Jedva čekam!

    OdgovoriIzbriši
  4. Beauty savjeti uvijek dobro dođu :) Isto kao i naljepnice- najradije bih ih imala po cijeloj kući polijepljene :D Ja bih ovakvih postova sa cute stvarčicama više ... Može i new in-ovi u tom smislu. Ma sve vezano uz make up.... frizure... odjeću :))

    OdgovoriIzbriši
  5. Predivno darivanje,super blog. Citamo se i dalje! :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Divno darivanje i divan blog, volim blogove svih vrsta (čitati i gledati naravno). Također volim primjeniti neke ideje, koje mi se sviđaju, a tiču se uređenja doma! A i beauty savjeti su uvijek dobrodošli!

    OdgovoriIzbriši
  7. Anamaria Jakelić17. travnja 2015. u 14:16

    Predivno darivanje zaista, oduvijek mi je želja da imam naljepnice za zidove pa tko zna :)
    Super blog, pratim te, i samo tako nastavi ! :*

    OdgovoriIzbriši
  8. Volim naljepnice za zid daju ono nešto prostoriji u koju se zalijepe. Razveselile bi me i unijele živosti u moj sktomni dom

    OdgovoriIzbriši
  9. Predivno darivanje i super blog koji vrijedi pratiti :)

    OdgovoriIzbriši
  10. Super blog i darivanje!

    OdgovoriIzbriši
  11. Super blog i darivanje!

    Marina Belak

    OdgovoriIzbriši
  12. Super blog a ujedno i darivanje, svaka cast samo tako i nastavite ;)

    OdgovoriIzbriši
  13. Tek sam vas otkrila, a vec mi se svidate! Divno darivanje.. cijelo vrijeme razmisljam o naljepnicama i odusevile su me, samo imam jedan problem - previse razmisljam koju odabrati. Drzim si fige za ovu nagradicu, ispunit cete zelju meni a dragom olaksat muke jer jedan mora stajati kraj divnih stvarcica i slusati kako ih zelim ali neznam kooojuuu da odaberem. :) Sretno dalje s blogom, nastavljam vas pratiti i dalje!
    FB Ivona Grgurić

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Chocoholic Logic © 2014