srijeda, 9. prosinca 2015.

DIY ukrasi za bor

srijeda, 9. prosinca 2015.
I nastavljamo punom parom dalje u blagdanskom duhu :)

Pretpostavljam da je kod većine, kao i kod mene, proračun za prosinac debelo probijen, a praktički smo tek na početku mjeseca, što znači da, iako bih silno željela kupiti sve moguće kuglice i lampice koje ugledam jer sam gora od djeteta, to se vjerojatno neće dogoditi. Moja draga Šminkolina me tako utješila da si bar danas na netu mogu pronaći hrpu ideja za izradu vlastitih kuglica, lampica, girlandi.. I zaista, kad krenete guglati naletite na genijalne ideje, koje će vam uštedjeti i vrijeme i novac. Neke od njih su čak tako jednostavne da ih mogu (i hoću) napraviti i ja koja sam totalni antitalent, a vjerujte mi ako mogu ja, može svatko.


Sve što vam treba su stare kuglice koje su vam vjerojatno već dosadile, stari cd-ovi i ljepilo, karton, špaga, bojice, lakovi za nokte pa čak i stare kvačice, neizostavne šljokice.. A ima li što ljepše nego starim stvarima udahnuti novi život, uz bezbroj mogućnosti? Uostalom, uvjerite se sami :)

Pokušala sam ih poslagati od lakših prema težima, pa sad svakome na volju. Da ne biste morali satima proučavati svaku sliku i misliti se kako je što nastalo, ispod svake sam vam linkala tutorijal.











 







Kako mi za koji dan dolaze nećaci i nećakinje, a znam i da me čita i dosta mamica pa nikako nisam smjela zaboraviti ni jednostavne i super-simpatične ukrase u čijoj će izradi sudjelovati i uživati i najmanje ručice :)

1 // 2 // 3 // 4 // 5 // 6



Nadam se da su vam se ove ideje svidjele. A ako se odlučite okušati u izradi neke od njih, nemojte mi zaboraviti javiti i poslati sliku, dvije :)

21 komentar:

  1. Super su ideje :D
    Moja majka je prošlih tjedan, dva radila one snjegoviće s rižom što su kružili Pinterestom, a sad radi 3D boriće od kolaž papira, budem valjda slikala koji dan za Instagram cijelu borovu šumu imamo već hahah :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nema kod Šminkoline zime haha! Slikaj, slikaj, baš me zanima kako to izgleda :)

      Izbriši
  2. Ideje su super! Nažalost ove godine ništa od takvih projekata neću stići. Bit će dobro ako stignem uopće izvaditi bor i bilo šta na njega nakačiti. Zapravo kad bolje razmislim kako je krenulo okačit ću sjenila i ruževe jer ih je više nego kuglica :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Hm, da, ista situacija, ali to je valjda normalno ovog meseca :D Kako je sve slatko, nemam reči! Ja sam jelku već okitila ali planiram da dodam još po koju sitnicu pa će mi ovo dobro doći. Još samo da ugrabim koji slobodan trenutak. To me podseti da sam juče videla ovaj užasno jedonstavan a sladak DIY pa možda poluži tebi ili nekome :)

    https://www.youtube.com/watch?v=28BcfrCJto4

    <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jedva čekam vidjeti slikicu :)
      Jaoo kako je ovo preslatko, baš ti hvala na sheranju :* Mogla bih si i to napraviti ako negdje naletim na povoljnu kuglu <3
      Ma luda sam od sreće, ja bih sveee! :D

      Izbriši
  4. preslatke ideje, kao mala sam obozavala raditi ukrase za bor, sada sam postala lijena za to :P

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja sam pravi ljenjivac za puno toga (tko prizna, pola mu se do.. prašta:)) ali za ovakve stvari vezane uz blagdane, a posebno Božić, nikad <3

      Izbriši
  5. Ajme koliko super ideja, oduševljena sam! :) Moj bor je već okićen, htjela sam još toliko toga nabaviti, ali novčanik se nekako prebrzo ispraznio...skoro da mi nije ostalo para za poklone :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja mislim da u mom novčaniku žive mali zločesti moljci koji preko noći smažu sve, jer nije mi jasno gdje sam već sve spiskala :D Sve mi se čini da će i ona srčeka sačekati neke bolje dane jer kako god smislim, ne uklapaju mi se u budžet. A šmrc!

      Izbriši
  6. Stvarno izvrsne ideje. :) Baš mi se sviđaju svi prikazani ukrasi. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da ti se sviđaju :) Ako isprobaš koji, obavezno dojavi :)

      Izbriši
  7. Meni su ove ideje odlične i baš će mi dobro doći....već mi se neko vrijeme vrte neke DIY ideje po glavi, ali nikako da uhvatim vremena pa da se s time zabavim...ovaj mi mjesec sve nešto ide naopako, ali neću si dopustiti da se pretvorim u Grinča.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Svima nam je manjak vremena najveći problem. I ja sam za danas imala lijepe planove, ali kako to već obično biva kad si nešto isplaniraš, cijeli dan sam provela na poslu i sad više nisam za ništa.
      That's the spirit! Baš mi je drago da sam ti malo uljepšala dan s ovim i nadam se da će uskoro biti bolje <3

      Izbriši
    2. ma mora biti:) kad vidim da su svi dobre volje i uživljeni u Božić odmah mi je malo lakše:)

      Izbriši
  8. Prekrasan postu. Bome sam dobila inspiraciju i čim ulovim vremena pokušat ću i ja nešto izraditi. Čisto se nadam da će to biti ubrzo haha.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj da, svi smo u nekoj gužvi ovih dana, ali zato sam ranije objavila ovaj post da stignemo :)) Nemoj zaboraviti staviti koju slikicu :*

      Izbriši
  9. sada sam ponovo pogledala post s nećakom, ma možda zajedno nešto uspijemo napraviti.

    OdgovoriIzbriši
  10. Ideje su pregenijalne no ja nazalost ove godine necu imati mogucnosti za takvo sto... nije strasno, ali posto sam jucer jos i operirana... cak cu morati paziti i koliko cu se muvati oko bora :)
    Ovi snjegovici od casa su super. Vidjela sam ih prvi puta kod sina u vrticu i pala na dupe. Stvarno nema sto masta ne moze napraviti... one cupcake kuglice su mi genijalne a bome i one obucene u vesticu :)

    OdgovoriIzbriši
  11. Super ideje, ja sutra imam u planu izraditi ovo prijateljicama za Božić :D
    http://bushelandapeck.typepad.com/.a/6a00e550aee38388340134898ee864970c-pi

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Chocoholic Logic © 2014