srijeda, 8. travnja 2015.

Proljetna inspiracija

srijeda, 8. travnja 2015.
Negdje sam na netu danas pročitala rečenicu: "Toliko smo siromašna država, da ni proljeće nemamo." Pa baš, ovaj travanj kao da si je umislio da je prosinac. Tako je hladno, brrrr! Uz to, noćas je toliko padala kiša i puhao vjetar, da skoro da oka nisam sklopila. Nije baš ugodan osjećaj ako živite na vrhu zgrade kao ja. Činilo mi se da se cijeli kat ljulja. Nadam se da će brzo proći i da je Vakula u pravu kad već za par dana najavljuje temperature oko 20 Celzijevaca. Ne mogu dočekati da skinem tonu robe, jaknu i čizme sa sebe i da mi noge osjete lakoću hoda u balerinkama i starkama. Što je previše, previše je!
Čak se radujem i pospremanju ormara. Kao hrčak sam, samo skupljam i čuvam stvari pa i one koje ne nosim godinama (iako isti konfekcijski broj nosim valjda od 8. razreda:)). Već vidim da će to dobrano potrajati! Odlučila sam sve takve stvari odvojiti i vidjeti što dalje s njima. Još ne znam, dio ću sigurno pokloniti, dio možda zamijeniti s nekim na Krpicama (ako ste i vi tamo, ostavite mi svoj nadimak u komentarima da vas škicnem!). Ostavit ću si samo one proljetne must-have komade, kožnu i jeans jaknicu, jeans košuljicu, marame. A onda ću se nagraditi malim proljetnim shoppingom :)
Kod mene nećete moći vidjeti moje odjevne kombinacije. Divno mi je vidjeti slike, outfite, lokacije, poze modnih blogerica. Ali ja? Ja sam si dobra s fotićem samo kad sam ja iza objektiva. Toliko sam antifotogenična da mi niti jedan priručnik za neznalice ne bi pomogao. Zato ću vam danas pokazati neke od meni najdražih modnih kombinacija blogerica i ono što bih sama voljela nositi. Ispod svake slike naći ćete link na direktan post.
Gingham se ove sezone vratio na velika vrata. Neki ga vole, neke podsjeća na bakin stolnjak. Ja sam u ovoj prvoj kategoriji, jer.. ima nešto tako veselo u njemu. Podsjeća me na Audrey Hepburn, najdražu glumicu ikad, i na Judy i Čarobnjaka iz Oza.
Kao klasičarki i pobornici one stare Manje je više, ovaj look mi se jako sviđa. Ovakve midi suknje A-kroja su mi predivne. Odlično bi se uklopila i suknja pencil kroja. Burberry torba me oduševila, kao i metalic cipele, koje su pravo osvježenje na ovakav crno-bijeli look.
Obožavam jeans košulje i svakako si planiram kupiti još pokoju. Mogućnosti za kombinaciju je bezbroj, a jedna od najdražih mi je jeans na jeans. Slatka mi je ova jaknica na prugice, koje volim općenito. Kao i točkice, i za mene one nikad nisu out. A ogrlica je jednostavno prekrasna, zar ne?
Proljeće je nezamislivo bez cvjetnog uzorka. Imam previše traperica, a premalo ovakvih veselih komada u stilu 70.-tih i 80.-tih, i to planiram promijeniti i biti hrabrija. U ovom bih outfitu možda promijenila samo cipele. Što vi mislite?
Blogerica koju pratim već sigurno 2-3 godine je Anna, divna djevojka, i kako sama sebe naziva, crazy cat lady, iz Švedske. Svaki njezin outfit pršti boho, romantičnim stilom. Ovo mi je jedan od njezinih najdražih lookova, a ako se i vama ovaj stil sviđa svakako pronađite inspiraciju na njenom blogu Annawii.


Jeste li vi već obavili proljetni shopping? U gužvi na poslu i žurbi oko blagdana nisam niti stigla pronjuškati ponudu u dućanima. S čim ste se počastili? Slobodno mi se pohvalite u komentarima :)

Mila

4 komentara:

  1. Ja kao hrčak skupljam sve karirano, u potrazi sam za dobrim širim hlačama (ne mogu više živjeti u skinny jeansu) no to baš i ne ide prepozitivno, htjela sam one šarene Adidas superstar tenisice ali mi je preuska noga i izgledam kao Paško Patak u njima i tako...proljetni šoping se zasad nije nešto iskazao haha :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahha Paško patak :) I meni se sviđaju, a ja bih i cvjetne Nike, a treba mi i koji par lijepih balerinki i neke štikle za svatove u koje idem uskoro i tako, svašta nešto :D A takav sam baksuz što se obuće tiče da kad i nađem nešto što želim, obavezno nema mog broja. Ah, ti problemi!

      Izbriši
    2. Joj balerinke i meni trebaju, baš sam mislila danas skočiti do Shoe-be-do da vidim jel ima štogod za neke normalne novce :) Držim nam objema fige! :)

      Izbriši
    3. Hehe i ja! Nadam se da ćeš naći ono što želiš, čekat ću slikicu na fejsu! ;)

      Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Chocoholic Logic © 2014