ponedjeljak, 8. lipnja 2015.

Sammydress Wishlist

ponedjeljak, 8. lipnja 2015.
Ako me pratite na fejsu, znate da sam ovaj vikend bila u Sarajevu i odlično se provela! Stvarno puno znači bar na kratko se odmaknuti od svakodnevice, obaveza i stresa i ne misliti na ništa osim što sve još morate vidjeti, pojesti i popiti. Razmišljam i o jednom postu o tom lijepom gradu na Miljacki kojeg sam posjetila po treći put, ali prvo treba prikupiti slike sa svih strana :) Danas sam vam zato odlučila pokazati jednu stranicu za koju sam po prvi put čula upravo na ovom putovanju, Sammydress.com

Dok je muški dio ekipe u bircu preko puta navijao za Barcu, mi cure smo se u hotelskoj sobi puno bolje zabavljale rovareći jedna drugoj po kovčezima i isprobavajući sve moguće i nemoguće kombinacije za večernji izlazak. Jako mi se svidjela haljina koju je prijateljica planirala obući, ali se i nećkala pa sam ju brže bolje uvjerila da joj druga kombinacija puno bolje stoji :D  Kako je bila jako udobna i mekana, oči su mi ispale kad sam čula da ju je platila samo nekih $10-ak na Sammydress-u prošlog ljeta. Tu večer nismo stigle, ali na putu kući smo zato zajedno čačkale po toj wholesale stranici i moram vam odmah reći da imam novu najdražu stranicu za shopping! :)


Što me toliko privuklo tamo? Kao i svaka wholesale stranica, i ova po super niskim cijenama nudi na tisuće komada ženske i muške odjeće, obuće, torbi, stvarčica za klince, prelijepog nakita za svačiji ukus i džep, koji je u našim dućanima često precijenjen (koliko god mi šutjeli o tome), čak i nešto makeup-a i potrepština za nokte, plus još nešto što mi se jako svidjelo - preslatki ukrasi i stvarčice za dom.
Plaćanje je moguće PayPalom, kreditnim karticama ili preko West Uniona. Za većinu stvari nećete morati platiti shipping, a znat ćete da je tako kada pokraj artikla vidite malu ikonu aviona.
Već par puta mi se dogodilo da sam se opekla naručivši nešto online, što mi je na slikama izgledalo savršeno, a u stvarnosti nije bilo ni sjena onoga što sam očekivala. Zato mi je opcija recenzija i realnih slika kupaca, veliki plus na ovoj stranici.

No da ne brbljam više jer počinjem zvučati kao reklama, a to stvarno ne želim, nego sam vam samo željela približiti svoje viđenje ove stranice, ajmo mi na slike onoga što mi se najviše svidjelo i što ću si nastojati kupiti u narednih nekoliko mjeseci.. Ispod svake slike je link ako neku od stvari poželite bolje razgledati ili jednostavno kliknite ovdje  i posjetite ih.

Odabrala sam si par slatkih majica za vruće ljetne dane i noći..

1 // 2 // 3 // 4


.. koje bi super išle na ovaj jeans kombinezon, koji mi se svidio jer nije ni preuzak ni vrećast, ili midi suknju A-kroja. Svidjela mi se i ova lagana casual haljina, koja na prvi pogled djeluje kao kombinacija majice i suknje.



Ovo mi je jedan od najljepših badića na stranici :) Jedina mu je mana što je dostupan samo u crnoj boji. Ali zato mi se super slagao s ovim fora sandalama sa sidrom, koje su trenutno rasprodane, ali se nadam da će ih opet imati u ponudi.



Body chain (sorry ekipa, ali kako god to prevedem, zvuči mi nakaradno) ću naručiti prijateljici za rođendan jer znam koliko dugo već traži nešto slično. Sebi bih rado priuštila Infinity ogrlicu (već dugo razmišljam i o takvoj tetovaži, ali pssst;), prsten 3 u 1 i mornarski sat.




Naravno da moja lista želja ne može proći bez pokoje torbe :)


Sammydress ima i nešto malo make up-a i kistova u ponudi, a ja sam si izabrala ovu paletu jer me jako zanimaju ova šarena sjenila. Ako i ne budu za ništa, za cca 28 kn neću propasti :D



Što se tiče nail arta, oduvijek si želim jedan ovakav komplet kistića :)



I za kraj, još poneka sitnica.. Sjećate se mog posta o zidnim naljepnicama? Ako ste ga čitali, onda znate da sam si zaželjela upravo ovakav 'stalak' za hodnik. Slatkih silikonskih kalupa za praline nikad dosta, a nisam mogla odoljeti ni naljepnici za wc školjku :D
Nije fer da sebi naručim toliko stvari, a svom četveronošcu ništa, zar ne? Zato će dobiti novi krevetac :) (trenutno je snižen na samo $4.86, umjesto $12.50).



I to bi bilo to.. ukratko :D


Jedino što me trenutno brine su određeni negativni komentari napisani od strane jedne osobe na njihovoj facebook stranici kojima sam moram priznati malo zbunjena, jer broj lajkova (iako ne mora značiti ništa) nije mali, web stranica je puna pozitivnih recenzija, a kako sam već spomenula gore, i prijateljica je imala pozitivno iskustvo. Zato ipak mislim da ću si već sutra naručiti paletu i jednu majicu, čisto za probu. A onda ćemo lako vidjeti za dalje ;)


A sad ljudeki dragi, help meee! Što biste vi naručili s moje wishliste? :))


Mila

21 komentar:

  1. Meni se sve svidja , mozda bi dala prioritet torbama npr.onom divnom rusaku jer kod njih velicina ne moze biti losa.

    Ja nemam bas iskustva s internet kupovinom ali bas se mislim odvaziti uskoro.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. S koje stranice planiraš probiti led? Nadam se da ćeš nam se onda i pohvaliti :)

      Izbriši
  2. Kada je riječ o internet kupovini, kako si i sama napisala, rizik je uvijek prisutan! Malo su manje šanse da ti neće odgovarati nešto s Asosa nego od Kineza ali rizik je sveprisutan! Ipak, kada nešto plaćaš svega nekoliko dolara, nije tolika katastrofa ako ti i ne paše, zar ne? :)
    Ja uglavnom imam pozitivna iskustva i volim si naručiti pokoji komad nakita ali i robe s eBay-a i tih stranica! Samo sam se jednom strašno zeznula s naručivanjem čizmi preko Choiesa... bile su oko 700 kn i stvarno su bile divne i vrhunski napravljene ali sam fulala broj jer sam se vodila njihovom tablicom koja, kod tog modela, nije bila točna te su mi bile prevelike za dva broja. Sreća je bila što sam ih u roku keks prodala na Njuškalu za skoro istu cijenu pa nisam bila u gubitku! :)
    S tvoje liste mi se sviđa sve... ne bih riskirala jedino s badićem ali ostalo, zašto da ne! Predobar mi je ovaj lanac šta ćeš uzeti frendici... baš me oduševio :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Upravo to. Mislim, pazi koji su to iznosi, koje potrošim začas na kutiju cigareta ili kavu. Više bih se grizla da uopće ne probam naručiti pa si mislim jesam li ipak trebala ;)
      Jedva čekam vidjeti kako će ga ona isfurati pa se onda možda i ja odvažim na sličan :D

      Izbriši
  3. S ebaya naručujem sve i svašta, ali odjeću i obuću ne jer ja moram sve probati rijetko kada si kupim bilo što bez isprobavanja. Kada ti dođe paketić javi kakvi su dojmovi možda naručim i ja nešto od nakita ili takve stvari neke.
    Zanimljiva ti je wishlista. Majice koje si odabrala su mi preslatke sve, ali takve na meni izgledaju kao na vještalici obješene. :( Ruksak i plava torba mi se sviđaju, a i mornarski sat i kistići za nail art iii aaaaaa ne smijem ništa kupovati, proklete jeftine stranice na internetu

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja isto dosta rijetko u biti naručujem online, pogotovo obuću jer ne vjerujem njihovim tablicama i strah me da će mi biti preveliko/malo.
      Ti si onda mršavica kao i ja? ;) Izbjegavam 'one size' majice jer sam sigurna da bi mi isto tako visjele, ali u S sam nekako sigurna, pogotovo jer su one još sitnije od nas pa mi uglavnom budu super.

      Izbriši
    2. Ma obuću nit u dućanima ne mogu naći broj (mala stopala imam pa moram u Froddu i Bambiju kupovat 34/35/36) a kamoli da preko interneta uspijem nešto kupit. :(
      Da, da mršava i niska, pogubno za puno odjeće, npr. sestre su isto mršave, ali više od mene i na njima to sve super stoji. Kad kupiš neku majicu S javi kako ti stoji pa se možda i ja odvažim kupiti nešto :D

      Izbriši
  4. Sa online kupovinom niko ti ne garantuje da ćeš dobiti kvalitet mada meni se čini da se još nijednom nisam razočarala. U svakom slučaju, ne bih kupovala baš nešto skupo, za svaki slučaj ;) Ja bih sve sa tvoje liste, naročito taj body chain, fenomenalno izgleda :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja si teško nalazim male brojeve pa mi je onda draže probati uživo nego naručivati, ali za ovakav sitniš ne mogu odoljeti.
      Znaš da se i meni što ga duže gledam, sve više sviđa :)

      Izbriši
  5. Odlican izbor, kombinezon je pun pogodak i sama zelim jedan. Kao i haljina koja sjajno izgleda. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni je haljina jedan od najdražih komada ovdje, mislim da ju ne bih skidala sa sebe, kako mi lijepo i lagano djeluje :) Hvala ti!

      Izbriši
  6. Ja bi onaj ruksak i sve majice, skromna kao i uvijek :D
    Prošle godine sam s njima imala neku suradnju na blogu i bila sam skroz zadovoljna s odjećom koju sam odabrala, sve te kineske stvari su manje-više identične jedino je važno da se dobro izmjeriš zbog razlika u veličinama, kako ti ne bi nešto došlo premalo ili preveliko i to je to :) Ja sam inače vjerna ASOS-u po pitanju online shoppinga, imaju savršene stvari i uvijek pronađem točno ono što želim. Također mi se kroz blog suradnju i Sheinside pokazao kao super shopping destinacija, imaju hrpu super odjeće po stvarno dobrim cjenama i jako sam zadovoljna kvalitetom. Što se tiče eBaya, tamo nikad ništa od odjeće ne kupujem, on mi služi jedino za filmove za fotoaparat.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Skromno moje hehe ;D Nisam još naručivala s tih stranica, ali jesam recimo s Romwe-a i nisam uopće bila zadovoljna jer mi je njihova odjeća tako plastična, plus nakit mi je stigao strgan :( Dobila jesam poklon-kod u tom iznosu, ali kad tomu dodam poštarinu definitivno mi se ne isplati.

      Izbriši
  7. Odličan post!! Sviđa mi se kombinezon i prsten!! :)

    milicinkutak123.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dijelimo ljubav prema kombinezonima :)

      Izbriši
  8. super post :D nikada nisam bila u Sarajevu, a tako bi htjela,, ,em zbog samog grada, em zbog hrane :D <3 <3 Jedva čekam slike :D
    lista ti je baš slatka i posebna :D posebno mi je u oko upala ova Infinity ogrlica, koja će vjerujem izgledati jako lijepo uz sve prilike :D
    a i ovaj cvjetni ruksak je tako slatki i ljetni :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dani su mi prekratki u zadnje vrijeme, ali bit će jedan postić uskoro, obećavam :)
      I meni je ogrlica odmah upala u oko, obožavam tu 8 :D Samo se nadam da neće pocrniti, ali vidjet ćemo. Ruksak je za ljeto stvoren, iako bih se teško odlučila za boju.

      Izbriši
  9. Meni se sviđa majica s pticama s prve fotke! Krevetić za ljubimce imam i nije loš, pun ga je ebay po stvarno niskim cijenama, pa možeš početi od 2u1 poklona kojim ćeš razveseliti dva živa bića ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hehe malo veće ptičice su u pitanju, ali slabo se vidi ovdje ;)
      Imamo jedan pleteni krevetac koji je već lagano izgrizen za svih strana, a po našim dućanima su stvarno preskupi. Baš ću škicnuti i na ebay, hvala ti!

      Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Chocoholic Logic © 2014