ponedjeljak, 6. srpnja 2015.

Little white dress

ponedjeljak, 6. srpnja 2015.
Svi ćemo se složiti da svaka žena u svom ormaru treba imati barem jednu malu crnu haljinu, idealnu za dan i noć, u kojoj će biti i anđeo i vrag. Ipak dolaskom toplijih dana, kao po nekom pravilu, najviše se okrećemo bijeloj boji. Ta druga ne-boja jednostavno pristaje svima, a pogotovo ljeti kada igra važnu ulogu u osvježavanju i naglašavanju preplanulog tena.

Tako ju je lako iskombinirati s drugim bojama i tu gotovo da ne možete pogriješiti. Osim klasične bijelo-crne kombinacije, savršeno ide uz sve nijanse plave kao simbol francuskog chica i vječnog mariniere trenda, crvene, a lijepo izgleda i spoj s nježnim pastelnim i neon nijansama, koje joj daju modnu zaigranost.

via  H&M

Ljetna odjeća mora biti lagana, lepršava i prozračna, tako da se i ove paklene temperature i izlasci iz stana kad baš moram lakše prežive ;) Prošetala sam online dućanima u potrazi za još kojom bijelom haljinom u mojoj kolekciji, koju ću moći nositi na dnevnoj bazi. Najdraže su mi slatke male babydoll haljinice zanimljivih izreza sprijeda ili straga s detaljima od čipke (iako su mi neke prekratke, ali za plažu savršene) i one u boho stilu kao ova iz H&M-a na slici gore. Čak ne smeta ni što su rukavi malko duži jer mi djeluje jako prozračno.
Uostalom, pogledajte što mi se sve svidjelo i javite mi što mislite! :)
p.s. Klik na sliku za zoom, i ako netko zna zašto su ovako mutne, pliz javite!
p.p.s. Ispod svake slike je direktan link na stranicu dućana.

via  Forever21

via  Topshop

via  Zapos


via  Asos

via  Revolve

via  Romwe

via  Daily Chic

via  SheIn

* Obavezno čekirajte kako preslatko stoji Matei s bloga Smile, Snap, Sparkle /klik/ *


via  Lulus



Mila

Broj komentara: 27:

  1. Baš tako :) Ja ih imam nekoliko ali kad god vidim neku koja mi se dopadne, shvatim da mi baš takva treba :D Joj, sve mi se sviđaju, možda najviše ta sa Asos-a. Imam jednu sličnu mada mi je prekratka pa je nosim kao top.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da je bila zvijezda jednog od nedavnih postova, ako se ne varam? ;) I odlično ti stoji kao topić!
      U nazivu Asosa stoji "beach cover up" ali nisam odoljela da ju uvrstim ovdje, iako ju definitivno nikad ne bih nosila baš samu kao haljinu.

      Izbriši
    2. Hm, nije, nisam je još obukla jer sam je kupila zimus i potpuno zaboravila na nju :D Nosila sam jednu roze kao top, možda na to misliš. U svakom slučaju, da, ne bih se usudila da ih nosim kao haljine ali su mnogo slatke :)

      Izbriši
    3. Kad sam objavila komentar, onda sam se sjetila da je ipak bila pink u kombinaciji s bijelim hlačama.. sorry ;) Ima već od toga, a ja imam pamćenje lošije od zlatne ribice, pogotovo po ovoj vrućini :D

      Izbriši
  2. Sve mi se svidjaju, a ovu prvu iz H&M-a sam baš jutros merkala. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma daj, uživo ili na webu? Ja sam ju planirala otići danas probati, ali tako je pakleno vani od ranog jutra da sam se ipak predomislila ;)

      Izbriši
  3. obožavam bijele haljinice....trenutno sam bez ijedne, ali ne svojom krivnjom...one koje sam imala su se raspale koliko sam ih često nosila:)

    divna inspiracija..a Mateicu sam već vidjela , preslatka je u onoj bijeloj haljinici otvorenih leđa.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A ona krasna čipkasta od nekidan? ;) Matei savršeno stoji, a još one njene slike kraj mora..

      Izbriši
    2. da, divota:)

      tek sam sada vidjela ona mala slova i imala sam isti problem... moja je teorija ako je fotografija stavljena na njihovu stranicu manjeg formata onda kada je povećaš izgleda mutno i tu se ništa ne može....možda je i na blog staviti u manjem formatu? no, onda ako netko otvori s mobitelom ili iphonom neće niša vidjeti...ah, odluke, odluke:)

      Izbriši
  4. Jooooj... jooooj.... ajoooooj ;) Ja jednostavno volim bijelu! Bijele tene, veste, kapute, haljine, kozu... :p Da...bijela i ljeto se vole a kada je jos rijec o haljinici... ma divotica :) Ova tvoja zadnja mi je bas <3 duzina, kroj, leprsavost... sve je tu! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ajoj jesam te baš pogodila s temom hihi :*
      Zadnja je i meni među najljepšima, a slučajno sam ju pronašla i nisam dotad ni znala za Lulu's :) A tako divnih stvari imaju!

      Izbriši
  5. sve su tako lijepe :D ali nekako mi je najviše po ukusu ova iz Forever 21 :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Je, ona je tako posebna s tim heklanim dijelom gore, djeluje mi kao ogrlica :)

      Izbriši
  6. Ajoooj za početak hvala ti što si me spomenula, baš si mi izmamila osmjeh na lice nakon stvarno napornog dana :))
    I ne znam koja od ovih mi je ljepša, totalno si me dotukla sad (kad da ih već nemam dovoljno haha) i želim ih skoro sve, a definitivni favoriti su mi Topshop, Free people i Lulus, tako su posebne, a opet skroz jednostavne :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hej ma nemaš mi se na čemu zahvaljivati! :) Mislila sam možda staviti i tvoju slikicu, ali nisam te pitala pa sam odustala od toga, ali morala sam staviti bar link da i drugi vide tvoje diiivne slike :)
      E to je ono što ja volim, da su jednostavne i bez pretjeranih bicaboca, da ih mogu isfurati na različite načine, a da su opet tako posebne i drugačije :) Nikako ne volim kad 80% cura u gradu vidim u istoj majici/haljini i sl. :D

      Izbriši
    2. Ma budi bez brige što se tiče fotki, ako ti ikad što zatreba, slobodno je stavi :)
      I baš to, i meni je najgore vidjeti kad je čitav grad isto odjeven, kupim majicu pa je onda vidim na svima oko mene - najgori osjećaj :)

      Izbriši
  7. Slatke su mi sve haljinice, ja ih uopće ne nosim, ali točno znam koje bi super stajale kojoj mojoj sestri ili prijateljici haha :D Ja si već par ljeta za redom gledam duge da si kupim neku i onda odustanem jer sam si čudna u njima kad ih probam :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja se dugo nisam ugodno osjećala u kratkom, ali ljeti stvarno nema ništa bolje :)
      A dugu haljinu mi je isto jako teško naći, jer uvijek mi nešto ne paše, ili dužina ili kroj.. a i nemam baš neki izbor, bar ovdje.

      Izbriši
  8. Forever 21 mi je preslatka :) ja ih sad ljeti non-stop nosim :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni je ona baš posebna i slatka :) Ma ljeti ne podnosim ništa osim lana i ovako laganih haljetaka, a danas bih si i kožu skinula da mogu :D

      Izbriši
  9. Ova Romwe mi je super, ali nisam nikada nista sa te stranice narucivala, uvijek me nekako strah... :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A ja sam od svih ovih jedino s Romwe-a i naručivala hehe, ne računamo H&M u kojem sam svaki drugi dan :D Uglavnom, nakit mi je bio odličan, ali odjećom nisam baš zadovoljna, jako mi je plastična i ne izgleda mi lijepo kao na njihovim slikama. Ne znam, možda sam baš naletjela na takvu stvar, jer znam da puno cura naručuje tamo i da su zadovoljne.

      Izbriši
  10. Odličan izbor! Moram priznati da sam se i ja ponovila s par novih haljinica s Asosa. Znam, iznenađena si! ;) :)
    Super post!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hehe nisam, zašto? Nadam se da samo da si ih stavila i na blog da vidimo kakve su! Idem škicnuti! :D

      Izbriši
  11. Uh odlican izbor! Ne znam se koja je lepsa. Definitivno smo svi slabi na bele haljine leti :)
    <3

    http://www.adelaacanski.com/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kako je Ivana gore napisala, bijela i ljeto se baš vole :)

      Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Chocoholic Logic © 2014