utorak, 12. svibnja 2015.

Top 6 kolekcija lakova za proljeće/ljeto

utorak, 12. svibnja 2015.
Lakovi za nokte su jedna od mojih ljubavi i priča za sebe. Mislim da sam s njima i sjajilima za usne započela svoje gomilanje kozmetike (ima li tko da nije heh;). Imam sreće pa su mi nokti prirodno čvrsti i gotovo nikada nisam imala problema s listanjem, pucanjem i sl. Tek povremeno za dodatnu čvrstoću koristim Eveline čarobnjak, svima dobro znani 8u1. Volim da su mi nokti usklađeni s odjećom i s godišnjim dobom pa tako u proljeće gurnem tamnije nijanse u pozadinu i najviše koristim pastelne boje koje u meni izazivaju osjećaj harmonije i vedrinu :)
Očito da nisam jedina, jer su i mnogi kozmetički brendovi ovih dana izbacili nove kolekcije (od kojih su mnoge limitirane pa ako si želite nešto, požurite) u kojima glavnu ulogu igraju nježni breskvasti i koraljni tonovi, baby plava, mint zelena, nježna limun, lila.. Danas ću vam pokazati koje bih to kolekcije, što se lakova tiče, rado udomila ove godine.


Avon Magic Effects kolekcija ima savršen naziv jer izgledaju baš poput magije na noktima!
Ustvari, jedna velika Avonova magična obitelj sastoji se od 6 kolekcija, i to redom: Magic Effects Colour Attract magnetni lak u 6 nijansi, Magic Effects Fringe sa 3D efektom u 4 nijanse, Magic Effects Matte također u 4 nijanse, Magic Effects Mineral Crush sa pješčanim efektom i kristalnim šljokicama u 6 nijansi, Magic Effects Matte nadlak i Magic Effects Diamond Shatter nadlak.
Moja Avon lady je imala svatove prošli vikend pa ju nisam još stigla ugnjaviti s novim katalogom, ali sigurno hoću čim se vrati s medenog mjeseca :) Sigurna sam da uživo izgledaju još puno bolje nego na slikama!
p.s. Na Avon facebook stranici sam vidjela da je u tijeku super akcija u kojoj možete naručiti bilo koja 2 laka za 50 kn (cijena jednog je inače 39 kn).

Na slici dolje su (l-d): Magic Effects Colour Attract - Lavender Lure, Magic Effects Mineral Crush - Turqouise, Magic Effects Colour Attract - Magnetic Metal, Magic Effects Mineral Crush - Rose Quartz, Magic Effects Matte - Inky Blue.
 


Catrice Kaviar Gauche LE kolekcija je ovih dana stigla i kod nas, i to samo u Muller-e (bar čujem tako, kod mene je još nema) i mislim da je možda najljepša i najnježnija koju sam ikada vidjela. Škicnite ju na linku ispod slike, ako još niste.
U ponudi su lakovi: Butterfly Kiss, Honey Blossom, Love Me Tender i Cool Wonder.

swatchevi - via


Essence Love&Sound LE desert matt
Vjerujem da ste i ovu LE kolekciju već vidjeli i možda se ponovili nekim proizvodom, rumenilo je veliki hit ovih dana u blogosferi. Ja sam ga ipak preskočila, ali sam se zato počastila prvim lakom sa slike ispod, Make Life A Festival. Tu su još i Blue-Chella, Glastonberry i Feel the vibe.
Sviđa mi se njegov hrapavi finiš i poboljšana formula, jer su mi se stari Essence lakovi gulili već nakon dan, dva. Mislim da ću si uzeti još bar jedan, plavac mi prvi pada na pamet, ali kako ih definitivno imam i previše, odabir će vjerojatno pasti na Feel the vibe.

swatchevi - via


Golden Rose Rich Color Nail Lacquer kolekcija nije nova, ali zaslužuje biti na ovom popisu. Ogroman izbor od 51 boje, savršena četkica.. i kako se onda odlučiti, pitam ja vas? Da mi netko sad kaže da si mogu besplatno izabrati bilo kojih 5 komada iz ove kolekcije ali u roku od minute, vjerojatno ne bih uspjela. Ali o mojoj neodlučnosti ćete sigurno još imati prilike čitati :D

Jedino što mi malo bode oči su nazivi GR lakova, kojih ustvari - nema. Kako je moguće da takvi ljepotani poput recimo ovih ili Jolly Jewelsa, nemaju nazive, nego samo brojeve? Nije da mi je to od presudne važnosti, jer ako mi se lak svidi uzet ću ga bez obzira na no-name, ali morate priznati da je jednostavno zvučnije kad se raspoznaju svaki po svom imenu. #firstworldproblem

dostupna paleta  


Essie Bridal Spring sastoji se od dvije kolekcije. Prva je san svake ljubiteljice francuske manikure i nude noktića..
..dok su u drugoj ipak dodali i malo boje..

Našla sam podatak da dolazi na tržište krajem travnja, ali ne znam hoće li se naći (ili možda već i je) i negdje kod nas.
Nikad nisam probala Essie lakove, jer iako mi se sviđaju njihove bočice, neke nijanse i sigurno i kvaliteta i zato sam ih uvrstila na ovaj popis, jedna boja na noktima mi brzo dosadi i volim ih često mijenjati, tako da ni nemam nekakva velika očekivanja od lakova i nema mi smisla davati toliko novca samo za jedan primjerak. Radije ću ga potrošiti na druge dvije-tri stvari. Ali, tko voli nek izvoli ;)


OPI slavi 100. godišnjicu originalnog oblika bočice Coca-cole s Coca-cola ljetnom kolekcijom, koja se sastoji od 8 lakova od kojih su samo 2 nove nijanse. Osim klasične, izbacuju i identičnu mini kolekciju pa tko voli.. Ja baš i nisam očarana nijansama.

Situacija s OPIćima je slična kao i s Essie, s tom razlikom da imam jedan OPI lak koji sam dobila na poklon, Second Honeymoon.


Prilagođavate li i vi svoje nokte odjeći ili godišnjim dobima? Koja vam je kolekcija zapela za oko?


Mila

22 komentara:

  1. Ja nekad nosim ljeti pastelne, a nekad posegnem za tamnom crvenom jer volim tu nijansu laka. Super izbori, avon i essence su me se najvise dojmili...moram podhitno u dm.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ti si poput moje sestre, ona priznaje samo crveni lak na noktima ;) Avonovi lakovi izgledaju stvarno super i nema kakvih nema, samo se nadam da je i četkica dobra i da su kvalitetni. Saznat ću uskoro ;)

      Izbriši
    2. Crvena je crvena:) meni ovi Avonovi koje imam nisu loši...mene je što se tiče trajnosti najviše usrećio Boujurs 10 jours, stvarno mi je trajao danima (doduše ne baš deset dana kao što reklamiraju), ali opet ne volim nešto previše potrošiti na lak pa Boujourse kupim samo kad naletim na 50% sniženje.

      Izbriši
    3. Ne znam kakva bi to formula izdržala 10 dana, to je kao i kad na puderima napišu 24 h :D Nisam ih probala, čekam akciju u zasjedi ;)

      Izbriši
  2. kod mene lakova ima k'o u priči, vise nemam di sa njima pa ih ima na polici među knjigama di drze počasnu strazu, sa strane tipkovnice... od avona zelim sve nijanse svih lakova koje imaju, zatim neke od GR-a, popunit malo kolekciju sa Essie i Opi, i tako... nije mi zao te velike brojke jer uzivam raditi sa njima i non stop su u upotrebi :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Primijetila sam, uh da mi se malo dočepati tvoje kolekcije hihi ;)
      Slažemo se za Avon, najradije bih ih sve naručila i isprobavala cijeli vikend :D

      Izbriši
  3. Ajme ja sam poludila za ovim Avonovim nijansama, želim ih sve :) Od pastelnih nijansi baš nisam, nekako se uvijek s njima osjećam kao da mi nešto fali (još boje haha) pa ih zaobilazim iako ih volim vidjeti na drugima :)) Imam dva Essie laka i stvarno su mi super i odlično se drže na noktima, ali su definitivno preskupi, ja sam oba ulovila na sniženjima inače nema šanse :) Davno sam se tako opekla s par Chanel lakova koji su mi na kraju bili totalno razočaranje pa sam se malo spustila na zemlju haha

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni su pastelne savršene ljeti, volim taj kontrast na noktima kad potamnim (čitaj: crvenim se kao rak) :) A uvijek ih možeš obogatiti šljokicama, preporučam GR Jolly Jewels, a evo ti i prilike iz Avona ;)
      Uh, meni je to too much za jedan lak, ma koliko mi lijep bio, uvijek nađem neki dupe :D

      Izbriši
  4. Ista priča ;) Ja bih sveeee! :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Odličan izbor nijansi. :) Posebice mi se sviđaju Catrice i Essie kolekcije.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne mogu dočekati tu Catrice kolekciju, i danas sam išla provjeriti je li stigla, ali nemam sreće ;) I inače mi je Catrice jedan od omiljenih brendova :)

      Izbriši
  6. Ja sam isto "škrta" dati stotinjak kuna za lak za nokte iako UVIJEK provedem barem deset minuta ispred Essie "štanda" u dm-u proučavajući nijanse... :) Fanatik sam za lakove iako sad uz ovo dvoje malaca nikako ne uspjevam uskladiti nokte i robu osim ako ne nanosim neki super brzo sušeči lak a takvih (nažalost) nemam puno :/
    Jako volim Essence i Catrice jer su mi stvarno super za male novce a za oko mi je zapeo prvi (rozi) lak od Essenca... mislim da ću ga uzeti ukoliko bude u mom dm-u definitivno!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ajoj vjerujem ti! Ja još nemam klince pa opet ne stižem pola onoga što bih htjela :D
      I meni su to pa skoro i najdraža dva brenda, uvijek su puni noviteta i to po super cijenama a uglavnom i kvaliteti, meni dosta :) Ako voliš hrapavce, preporučam! Ja si ne mogu prestati gledati u nokte i dirkati ih (pa se lupam po prstima haha)

      Izbriši
  7. Divni lakovi! Već se danima odgovaram od toga da odem po ovaj tamni Catrice iz LE kolekcije :D, a baš spremam za ovaj vikend moje najdraže proljetne lakove i nikako se ne mogu odlučiti kojih 5 su mi najdraži. :)
    Dok sam birala sam primjetila da je većina pastelna, iako zadnjih par tjedana ne nosim gotovo ništa na noktima, nisam inspirirana haha :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kod mene ih je inače većina pastelnih, i plavih. Šokirala sam se kad sam krenula prebrojat plavce nekidan, ne smijem ni reć brojku haha.. Uglavnom, zabranila sam si kupnju plavih lakova za narednih par godina :D
      Ja još čekam da Catrice stigne, dala sam im rok do ponedjeljka još, a onda će me čut! :D Šteta da ih nema u dm-u.

      Izbriši
  8. Essie bridal mi je najljepsa a opi - ili je nijansa vec vidjena ili mi se uopste ne svidja, ali svi lakovi iz te kolekcije su mi onako, meh..

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš meh, eventualno ove crvenkaste u sredini, ali nijedna mi baš nije ono da kažem - e ovo moram imati!

      Izbriši
  9. i sama koristim taj 8 u 1 :D i svakako dijelim boje prema godišnjim dobima :D
    jedino me nekako u zadnje vrijeme pere crna, ona nije neka proljetna nijansa,, ali je nekako kroz cijelu godinu fora :D
    ove kolekcije koje si navela su divne, volim GR Rich Color lakove,, a Essie Bridal Spring je san snova <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Znaš da ja nisam imala nijedan crni, nikad me nisu privlačili, dok nisam vidjela Essence Latex Matt, otkad sam ga uzela ne odvajamo se :D
      GR bih pokupovala sve ja mislim, da ih imam u blizini, tako da možda je i bolje da se samo povremeno počastim jednim :D Četkica im je savršena!

      Izbriši
  10. Golden Rose Rich Color su stvarno kvalitetni lakovi <3 Oh vjeruj da ni ja ne bi znala kojih 5 odabrati kraj tolko prekrasnih nijansi :D Neki dan sam baš radila popis za frendicu koja ide u BiH i par dana mi je trebalo da se odlučim xD

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. O znam hehe.. Imam i ja jednu u blizini, a nisam ju dugo zagnjavila khm khmm.. :)))

      Izbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Chocoholic Logic © 2014