ponedjeljak, 26. listopada 2015.

20 random stvari o meni

ponedjeljak, 26. listopada 2015.
Dragi moji čokoholičari, evo me natrag nakon skoro tjedan dana! Svemu je više-manje kumovao poslovni put u Zagreb prošli tjedan, koji mi je pa već u pripremama iscrpio baterije. Ipak, radovala sam mu se kao malo dijete jer volim Zagreb i taj užurbani životni stil i voljela bih jednoga dana živjeti tamo. Za razliku od mr. Čokoholičara koji za to, što zbog gore već spomenutog, što zbog Hajduka, ne želi ni čut :D
Na moju (ne)sreću, od shoppinga sam uspjela vidjeti samo malo izloga Ilice, što ste mogli vidjeti na IG-u, ali u planu je jedan malo duži vikend u 11. mj. nakon kojeg ću vam se nadam se moći i pohvaliti s nečim lijepim.
A danas za vas imam jedno lagano štivo, jer ipak je ponedjeljak, i nakon ovako burnog i ultrakratkog vikenda u kojem mi je falio bar još jedan dan između subote i nedjelje, ništa mi pametnije ne pada na pamet osim random ideje da se malo bolje upoznamo, zabavimo i nasmijemo :))


#1. Volim parne brojeve. Zato 20, a ne npr. 15. I jačina zvuka na tv-u ili radiju uvijek mora biti na parnom broju.

#2. Totalni sam control - freak. Sve mora biti na svom mjestu i kako sam si ja zamislila, jer inače ne funkcioniram. Npr. mrzim kad mi se hrana na tanjuru pomiješa. Ili kad izlazim iz stana, stoput moram provjeriti jesu li sva svjetla i aparati pogašeni, jel slučajno voda gdje curi, jesam li zaključala vrata (i opet nikad nisam sigurna)..

#3. Yap, that's me..


..i obožavam dućane poput Bershke u kojima je xs stvarno xs i mogu kupiti ono što mi se sviđa i bez da probam.

#4. Kao mala sam strašno grizla nokte, sve dok mi teta nije rekla da mi svaki nokat koji progutam raste u trbuhu i probit će mi organe i morat ću na operaciju. Tad sam prestala.

#5. Inače, bila sam jako dobro i mirno dijete. Osim kad sam odvela mlađu sestričnu u sobu i ošišala ju na kratko. Imala je kosu do guze. Ali mama, ona je moja barbika!

#6. Užasavam se paukova, skakavaca, guštera, miševa i ostalih ljigavih, odvratnih stvorenja. Moja jedina reakcija kad ih ugledam je da se popnem na najvišu točku na koju mogu i vrištim dok mi netko ne dojuri u pomoć. Znam da mi ne mogu i neće ništa, ali svejedno.. Što je sigurno, sigurno je.

#7. Ne podnosim akcijske filmove. Ni sve one koji traju duže od 90-100 minuta. Ne bih više pogledala Titanic ni da mi netko plati. Ali zato mi Prljavi ples i Kako se riješiti frajera u 10 dana uvijek mogu popraviti dan.

#8. Imam pamćenje zakržljale ribice i ako si nešto ne zapišem, piši kući propalo. Ali zato pamtim najsitnije i naaajgluplje moguće detalje koji mi nikad nisu od koristi niti će mi ikad trebati.

#9. Prava sam šeprtlja i ako nešto (ne)treba slučajno razbiti, pokvariti ili izgubiti, zovite mene! A pogotovo ako to treba napraviti lijevom rukom, kojom sam totalno nesposobna. S 4 godine sam jurila za loptom po dvorištu i natrčala ravno na roštilj i bila hm, ne znam je li reš pečena prava riječ? Srećom, nije bilo posljedica. I da, ni slučajno mi nemojte davati škarice u ruke. S približno isto toliko godina sam si rezala lijevo koljeno da vidim što je ispod.

#10. Mrzim kelj, kupus, mahune, blitvu i skoro sve zeleno iz dna duše. Pravi sam mesožder. I mlijekožder. Ni da imam kravu ne bi mi bilo dosta.

#11. Peglam samo ono što baš moram. Eto još jedne prednosti jeseni/zime i vunenih džemperića hihi.. Jesam li vam već nekad spomenula da vrućine ne podnosim?

#12. Ne volim kad mi netko dira po kosi. Općenito ne volim ni sama prati i sušiti kosu, to mi je nešto najmrže. Kod frizera već nakon par minuta lupkam nogama i šizim.

#13. Znate onu svaka dlaka svoju politiku vodi? E to se kod mene odnosi na obrve. Dugačke, valovite i uvijek muku mučim da ih dovedem u red. S tim da sam jednom davno maalo pretjerala s pincetom pa ozbiljno razmišljam o japanskom iscrtavanju. Iskustva, preporuke welcome!

#14. Malo je reći da volim životinje. Sve osim konja, njih volim vidjeti jedino na slici. Jednom me napao konj. Najozbiljnije. Ustvari, ždrijebe koje je izgubilo majku iz vida pa je panično potrčalo i zabilo se ravno u mene, srušilo me na pod i izbilo zrak, dok se moj dragi valjao od smijeha. Meni nije bilo nimalo smiješno i to mu nikad neću oprostiti.

#15. Ne kasnim. Nikada. Ja sam ta koja uvijek čeka. I kada želim kasniti, ne znam, i uvijek dođem 5 minuta ranije na već dogovoreno mjesto.

#16. Ne znam crtati. Sve me traži, samo da crtam ili rješavam zadatke iz matematike ne. To nikako ne. Totalni antitalent!

#17. Ovisna sam o smajlićima i ne znam napisati poruku (a ni post, očito) bez ijednog. Isti slučaj je kad dobijem poruku od nekoga. Odmah se pitam je li nešto ljut/a. Kao da mi nešto fali. I da, previše analiziram.

#18. Šetam i plešem po stanu dok perem zube. Dosadno je stajati 3 minute na jednom mjestu. Poslije idem i krpicom brišem sve gdje mi je kaladont kapnuo.

#19. Vozim samo bicikl. Početkom iduće godine je u planu vozački. Iako ne volim planirati. Znate li koji je najbolji način za nasmijati Boga? Planirajte.

#20. Vremenom sam naučila reći Ne nekim stvarima i ljudima, što mi je pokvarilo odnose s istima i zato imam puno manje prijatelja, nego poznanika. Ali nije mi nimalo žao.


A sad ste vi na redu! :D Evo, ne mora biti 20, zadovoljit ću se i s recimo 6 :D


Mila

44 komentara:

  1. Na #2 #6 #17 istaa osooba haha :D Ovisnost o smajlićima vidiš već po mom komentaru :P Kukce ne podnosim a koliki sam control freak govori činjenica da nekada pišem plan za neke obaveze po triput dnevno :P

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jeeej :) :** Ahaha, prepoznala sam se i u tome, da ne bih slučajno zaboravila koji detalj. Što je sigurno, sigurno je :D

      Izbriši
  2. Hahaha. Bas mi je bilo zanimljivo ovo citati!! Odličan post nasmijala si me od srca. 😂🙈😄

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hihi što da ti kažem.. hvala :D I neću se tako igrat! Your turn :P

      Izbriši
  3. Joj, koliko toga zajedničkog imamo, evo ti ismajlić :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I opet komentar u isto vrijeme, to mora da je telepatija :D Nisi nabrojala, ne pika se. Ponovo. Evo zato i tebi dva :P :*

      Izbriši
    2. Da,to mi je fora kako si u iosto vrijeme pišemo :) OK, 1,2,6.8.9,11,14,16,18 i 20, jel' dosta ? :) I da vozački sam tek položila i muka mi je svaki put kad moram negdje voziti.

      Izbriši
    3. Paran je, dosta. Tenkju :D Uh, što me tek sve čeka.. ja najradije ni ne bih, noge i taxi me sasvim dobro služe, ali ne mogu reći da ne bi bilo lijepo ne ovisiti uvijek o nekome.

      Izbriši
  4. Control freak - check, volim parne brojeve - check, ne volim peglat - check. :D Ja pak imam fotografsko pamćenje, dok sam polagala vozački prije nego sam krenula ispitivač je pitao instruktora za kilometražu i nakon kaj sam odvozila svoje, ispitivač je izašao van iz auta, a moj instruktor je pizdio jer si nije zapisao kilometre, a trebali su mu... ja sam uz onu svu tremu uspjela zapmatiti šesteroznamenkasti broj, koji ofc nije bio nimalo logičan, sve do posljednjeg broja sam izrecitirala. :D I ja obožavam životinje i nikad ne kasnim, dosta smo slične po random činjenicama. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. E sad si me izbedirala, uvijek sam željela znati kako je to imati fotografsko pamćenje :D Ja ne znam ni što sam danas ručala, a pogotovo i još pod takvim stresom da zapamtim tamo neki žnj broj, kapa dolje :D

      Izbriši
  5. #1 Ja pak volim okrugle brojeve, linija je uvek pojačana na 10, 15 ili 20, nema niš između :D
    #5 OMG :O Uvijek sam htjela imati sestru, al' dok ovakve stvari pročitam drago mi je da ju nemam :D
    #6 Pauk je moj neprijatelj br.1. Nedavno sjedim ja za kompom i slučajno spustim pogled, a kad ono na nogi veliki odvratni kućni pauk. Prvo sam ostala šlagirana, nisam se mogla pomaknuti, al' na kraju sam ga uspjela likvidirati. Od tog kobnog dana se lecnem svaki čas. Više ne znam dal' je kosa ili pauk dok me nekaj slučajno poškaklja xD
    #8, #12, #17 potpisujem! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Volim i ja okrugle, sve dok su parni. Ne znam zašto su mi neparni tako mrski, ali ne znam objasniti ni puno drugih stvari pa eto :D
      A fuuuj! Ahaha pokušavam si sad zamisliti tu scenu u glavi, mislim da bi me herc strefio. Svaka čast na likvidaciji, mene toliko uhvati panika da se samo čim prije popnem negdje i eventualno ga pokušam pogoditi papučom ili što mi je već pri ruci i naravno da uvijek fulam :D
      Ma evo ti još jedan :**

      Izbriši
  6. Haha baš sam uživala u ovom postu i u potpunosti sam se pronašla u brojevima #2 (milion puta provjerim da li sam zaključala vrata / ugasila grijanje / svijeće prije spavanja pa se svejedno znam dok šetam prema faksu pitati da li sam sto posto sigurna da sam zaključala vrata - luđakinja), #3 (btw, breaking news - danas sam kupila hlačeeee, i to dva para), #6 (još jedan od razloga zbog kojeg ne volim ljeto, sve one bube), #8 (bez planera ne izlazim iz stana i stoput dnevno provjeravam da li sam napravila sve što trebam), #11 (ukratko rečeno - peglam samo košulje i gotovo) :) Na sam spomen skakavaca mi se počeo okretati želudac, doslovno umirem od straha kad ih ugledam aaaaa!

    Inače, ja imam položen vozački, ali mrzim voziti (iako obožavam vožnju) i iskreno da ti kažem, sve radim samo da ne moram sjesti za volan. Nije to za mene :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. E ništa me ne ubija kao to, jel mi vjeruješ! Isto, po sto puta provjeriti sva svjetla, utikače, slavine i onda se još 5 puta vraćam provjeriti da nisam slučajno zaboravila zaključati, iako kao da imaju što ukrasti haha, već me sram susjeda, mislit će da nisam normalna :D
      Znala sam ja da si ti moja srodna dušica, slonice jedna :* (opa miško, ideeeš! can't wait!!)
      Znaš kako sam ovo ljeto imala kobni susret sa skakavcem u stanu.. umirala sam dok su ga moji specijalci pokušavali uloviti haha.. Kad me tad šlag nije strefio neće nikad! :D
      Ma meni se to nikako ne da i izbjegavam na sve moguće načine.. jednom sam vozila i završili smo zarobljeni u snijegu do koljena jer sam se ja ustrtarila auta koji nam je išao u susret. Iako mm kaže da je siguran da me neće moći izvući iz auta i da ću biti kao Schumacher kad položim. Stvarno ne znam po čemu je to zaključio.. ;)

      Izbriši
  7. Hahhaha, presimpatična si :) i post je jako zanimljiv :)
    www.lafdiary.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  8. Brzo još jedan komentar da ih ne bude neparan broj :D :P (i smajlići su parni),
    ja sam ti totalni non kontrol freek, u mene uvijek nered :P i stalno kasnim,
    filmove mogu gledati cijeli dan, posebno mi je bilo drago (u neke dobre stare dane :P) pogledati cijele sezone neke dobre serije, s dragim ne mrdat iz kreveta cijeli dan dok mi non stop češka kosu to obooooožavam :D
    i ja sam dugo grizla nokte al nedavno sam pročitala su osobe koje to rade nadprosječno inteligentne pa ko prije vremena završavaju zadatke od ostalih pa se tako rješavaju dosade :D od sada se držim tog objašnjenja :D
    kao što vidiš i kod mene uvijek brdo smajlija :D
    i obožavam biciklu prije sam skoro svaki vikend negdje odlazila na bicikli, jedva čekam da to mogu opet, ja sam položila vozacki al nije ti to za mene imam fobiju od toga da se vozim u autu i kad drugi voze i kad ja vozim (avion jes please, treba mi oni smajli što vrti glavom :P držim fige da kod tebe bude bolje :)
    Kod peglanja smo isti samo ono najnužnije, umrem kad gledam mamu ona pegla sve od donje robe, pidjama, stvari u kojima ne izlazi iz stana... jer kako će ih složiti ako nisu ispeglani :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Brinem ja da ne budu neparni, ništa se ti ne sekiraj :D
      Grrr, mrzim kad netko kasni! Jedna prijateljica uvijek, ali uvijek kasni, sjećam se kako smo ju znali čekati i po 15-20 minuta prije polaska u školu/grad, a ona ide i vuče se laganini kao po korzu dok mi šizimo.. i opravdanje joj je uvijek bilo, nešto se zagledala i zaboravila na vrijeme. E to je jedna od stvari koju nikad neću shvatiti, kao i to s peglanjem. Mama je isto prije peglala apsolutno sve, ručnike, donje rublje, traperice, sve moguće i nemoguće.. Ain't nobody got time for that! Fino pripaziš kad vješaš veš i da vidiš! :P
      E ja sam ovo ljeto provela vremena na biciklu kao nikad prije i baš sam uživala, šteta što mi je sad prehladno za njega. Ne znam kakav ću biti vozač, čut će se već haha.. jedan jedini pokušaj dosad je neslavno završio, a i ne volim se voziti baš sa svakim.

      Izbriši
  9. This is such a lovely post,
    i adore your style so much!
    Keep up that great style
    with love your AMELY ROSE

    OdgovoriIzbriši
  10. Super ti je ovaj post, baš sam se nasmijala :) a i prepoznala sam se u nekima: #1, #2 (to izlaženje iz stana kod mene stvarno potraje :D ), #6, #11, #15, #17 (smajlići uvijek i svugdje, čak i na porukama na papirićima koje ostavljam nekima XD ) i #18 (samo što ja to ne radim dok perem zube nego dok čistim po stanu, obavezno je u pozadini muzika i ja plešući sve obavim XD )

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hehe drago mi je da imamo toliko zajedničkih stvari ;) Znaš kako kao uvijek muževi čekaju žene da se spreme i to.. e kod mene je obrnuto, on jadan uvijek čeka na stepenicama i već po defaultu viče pogasio sam sve, zaključala si dvaput :D

      Izbriši
  11. Jako zanimljiv post, još zanimljiviji što sam se pronašla u jako puno točaka :D
    #1 parni brojevi - hell yeah, uvijek me uhvati bed kad pomislim na svoj datum vjenčanja koji nikako nisam mogla složiti da bude paran 9.7. kud ćeš gore aaa

    #2 prestala sam biti control freak, ali da sve provjeravam prilikom napuštanja stana to da... i u dućanu kada se približavam blagajni nekoliko puta provjeravam imam li dovoljno novaca u novčaniku (da nije slučajno ispario od zadnjeg gledanja)

    #7 ne mogu gledati ni serije duže od 40 min, čak i njih prepolovim

    #8 sve živo zapisujem, npr. i pojesti jogurt u 11 sati

    #11 planski kupujem odjeću koju ne moram peglati, a onda me sudbina kaznila i moram peglati suprugove košulje za posao

    #12 osim muža ne volim kad me nitko uopće dira, a kamoli kosu

    #15 ne samo da ne kasnim, ja čak volim čekati. Dok je drugima gubljenje vremena čekati kod doktora, ja obožavam prisluškivati razgovore ljudi koji čekaju :D

    #16 crtanje - vrhunac mi je nacrtati čovjeka onako da sliči na igru vješala lol

    #17 smajlići su baš točka na i svakom razgovoru

    #19 i ja znam voziti samo bicikl. Doduše, položila sam vozački prije 13 god., ali apsolutno nikada nisam vozila nakon toga jer se bojim :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma trebala si prebacit onda na petak, da bude bar 8. haha ;) Moj je pola-pola, ali su zato dva kućna broja na kojima sam živjela 9 i 13. Beat that! :D
      A baš si me nasmijala za ovo s novčanikom, ista stvar! I s košuljama, ta karma je prava.. jel. Stvarno se slažemo u puno stvari, čak mislim da će se i ovo zadnje kod mene dogodit :D

      Izbriši
  12. imamo neke stvari zajedničke, npr. i ja sam ovisna o smajlićima...i ja sam imala naporan tjedan:)

    1. ja volim i parne i neparne,ali neki su mi posebno dragi.
    2. nisam neki control freak, ali ne volim kad mi netko dira moj kaos (npr. moj radni stol, slike ili knjige koje trenutno čitam).
    3. ja imam osobinu da se ne debljam niti mršavim osim u nekim ekstremnim situacijama, smršavila sam jednom deset kila, ali nakon što sam mjesecima bila u bolnici. Volim dobro pojesti, ali nekad mogu i danima bez hrane.
    4. nisam grizla nokte, ali imala sam neke neke navike kada sam bila mala kojih sam se teško riješila, npr. čupkanje kose.
    5. ja sam sebe šišala na kratko...a što sam tek barbicama radila...tetovaže, bojala im kosu u crveno....
    6. ne mogu reći da se baš bojim neke životinje, ali imati dozu strahopoštovanja je uvijek dobro...ali paukove mrzim. Kućnih se ne bojim, ali onih velikih i otrovnih...bježim kad ih vidim.......
    7. ja mrzim današnje akcijske filmove, dok su mi oni stari bili ok, ali ne bih ih opet gledala....ne volim ni duge filmove više, sada su mi najdraži oni što traju manje od sat...osim ako nije neka jako kvalitetna drama ili duboki film.
    8. po ovome smo skroz iste!!!!! pamtim gluposti....ali nešto što mi može koristi nikako....

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni su neki brojevi posebno dragi, iako su neparni, ali općenito su u manjini ;) A ima toga u čemu smo slične, i moj kreativni nered je strogo zabranjena zona jer inače se izgubim i ne znam više gdje mi je što. Akcijske ne volim ni stare ni nove, a što se tiče trajanja kako sam i napisala sat i pol je taman, inače crvi u guzi prorade i onda sam žedna, gladna, kao malo dijete :D
      Al bi bile dobri detektivi haha.. Nadam se da ti je ovaj tjedan bolje započeo :)

      Izbriši
    2. odličan bi detektiv bila:), a i svima obavezno pokvarim film...danas sam prijateljicama gledala Mars i stalno sam pogađala koji je idući korak, sada će ovo, sada će ovo...film mi je bio neloš (malo predugačak za moj ukus), ali ista glumačka ekipa kao u Interstellar i previše sličan Gravitaciji, kao neka kopija između njih...ja sam se osobno nadala malim zelenim, a jedino malo zeleno bila je mladica krumpira.

      Usput ni ja ne vozim, imam vozački, ali bojim se drugim sudionika u prometu pa vozim samo na pustim cestama.

      Izbriši
  13. Predobar post koji me bas nasmijao do suza... koliko god smo razlicite po nekim stvarima, opet nam je i brdo toga zajednickoga! :)
    Kontrol freak (umjereni), seprtlja, nema sta ne radim dok perem zube, manijakalno se bojim skakavaca (bas za dijagnozu),neukrotive obrve (strasna muka), smajlic manijak (hello, kako cu znati ton poruke ako ne opalis tu dvotocku i zagradu), ne kasnim, mrsava a jedem kao da imam tri trakavice (citiram muza)... :)

    Ipak, ja ne patim na parne brojeve (ali dragi pati i to opasno) i volim peglati (tome se svi cude ali kad me to bas opusta ;) i vozim (svakodnevno) :)

    E, jer mogu ja pitati od kuda di ti? Ja sam si nekako zabrijala na Slavoniju... ipak, tu spominjes Hajduk iako to nista ne znaci...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Haha drago mi je da ti se svidio! Ovo s 3 trakavice mi je genijalno, prepoznajem se :D Ali pegla i opuštanje? Nikako mi to ne ide u istu rečenicu, sorry.. čudim se da moja još nije zahrđala :p
      Ja sam ti pravi miks svega i svačega ahaha ali bingo, trenutno stacionirana u Slavoniji, zlatna dolina :) A Split obožavam odmalena, a onda uz dragog i Hajduk :)

      Izbriši
  14. Ista sam što se tiče toga da sve mora biti na svom mjestu, ne planiram ništa, ali također razmišljam o vozačkom,ne peglam nego nužno, što se tiče životinja isto, osim krave koja me napala, na sreću nije me uhvatila, ista stvar i za obrve, kozmetičarka mi je rekla da ih stalno zaglađujem, kad god se sjetim, desna mi raste prema dolje :-p,također ne kasnim, ne znam crtati, a ni mat.mi nije jača strana. Zapravo imamo dosta sličnosti, nisam znala.
    A ovu zadnju točku potpisivam, meni je samo žao što se toga nisam prije sjetila :-)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ima toga, ima :) Nisam znala da i krave znaju biti ratoborne, mene su jedino znale mlatiti repom nekad davno dok ih je baka držala.. Ali nisam znala ni da konji znaju biti tako opasni pa sam se uvjerila :D
      Znaš što, ja vjerujem da se sve u životu događa s razlogom pa tako i to, puno sam naučila od takvih "prijatelja".. bitno je doći pameti, e sad netko to uspije prije, netko poslije ;)

      Izbriši
  15. Haha, ti si carica! :D Baš si me nasmejala :) Negde smo jako slične kao kad je u pitanju peglanje, smajlići, kosa, vožnja, s tim što ja ni ne planiram da vozim jer mi je to užasna fobija, takođe mogu da jedem non stop i da se ne ugojim uopšte, ne kasnim i mrzim kad ljudi kasne. Sa druge strene, volim isključivo neparne brojeve, mogu da živim bez problema bez mesa i mleka (mleko mi je fuj), volim većinu zeleniša. I tako :) :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hihi pa hvala ti :)) Teško mi je povjerovati da se netko može najesti bez mesa, kod mene na tanjuru moraju biti pa makar hrenovke jer sam inače gladna cijeli dan, čak ni vijesti o tome da meso izaziva rak koje kolaju ovih dana mi ga ne mogu maknuti s tanjura. A što se tiče mlijeka, kako piješ kavu? Kako jedeš čokolino? Gris? Ajmeee.. Not! :D Jel samo kravlje u pitanju ili općenito?
      Od zelenjave volim špinat i eventualno mogu pojesti kupus. Sve ostalo mi izgleda bljakavo i jednostavno ne ide :D :**

      Izbriši
    2. Haha, ma daleko od toga da jedem samo zeleniš, jedem skoro sve zapravo, nego nisam neko ko mora da jede meso non stop, to sam htela da kažem :p A što se mleka tiče, ako ga u kafi ima to je ok, ali ne podnosim samo mleko, a obožavam jogurt npr. :) :**

      Izbriši
  16. totalno sam se prepoznala u nekim stvarima, a u br2 pogotovo haha, imam tendenciju po 5 puta vracati se i provjeravati bravu pa makar kasnila negdje i totalno si stvorim neku paranoju "ajme, jesam li zatvorila?" haha :D e da i smajlici obavezno, bilo kada, bilo gdje :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. E sad mi je lakše kad znam da nisam jedini hodajući OCD :))

      Izbriši
  17. Odlican post! Vidim da imamo stvarno mnogo slicnosti ... Takodjer nikada ne kasnim, uvijek sam ja ta koja druge ceka. Bez smajlica ne mogu i ljudi koji ih ne stavljaju mi se cine previse ozbiljnima. Isto tako nisam bas dobra u crtanju i rjesavanju zadataka iz matematike, a u trecem sam se totalno pronasla. Mogu da pojedem sto god hocu i uvijek sam prava mrsavica. Kilogrami se jaaaako sporo lijepe iako bi ja voljela da se malo udebljam. Nemam problem s neparnim brojevima, 5 mi je inace najdrazi. Sve u svemu vidi se da si prilicno zanimljiva osoba :)
    Novo kod mene pa pogledaj: beautybyshoppingholicgirl.blogspot.hr

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :) I ja bih voljela nabaciti koju kilicu gore, ne previše, ali koja bi mi dobro došla i jedino oni koji me poznaju znaju koliko mogu pojesti, ali i geni i ultrabrz metabolizam igraju tu svoju ulogu.. ali bit će vremena i za to ;)

      Izbriši
  18. moram dodati i da sam ja ista po pitanju vožnje....vozim samo tamo gdje nema drugih auta:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mene je najviše strah kamiona i buseva, mislim kad mi neki naiđe ususret da ću samo dići ruke i početi vrištati :D

      Izbriši
  19. hahah super post :D evo da napišem sličnosti:
    #1 - kod mene ovisi - jedan dan mi samo 5,10,15,20 dolaze u obzir, jedan dan samo parni, drugi dan dijeljivi s već nekim brojem itd. haha
    #2 - oko nekih stvari sam totalno kontrol frikuša, a kod drugih sam totalno flegma xD
    #3 - ja sam mršava i niska s guzicom koja ne stane u hlače primjerene takvim ljudima xD pa ti kupi hlače haha
    #5 - sestra i ja smo bratu namazale glavu s depilacijskom kremom jer nam je smrdila na nešto iz frizerskog salona pa smo mislile da je to za oblikovanje frizure hahaha (jesam to već tebi već negdje napisala? hmm)
    #7 - razumijem nemogućnost gledanja dugih filmova, ali zato mogu pogledati hrpu epizoda neke serije odjednom :o
    #9 - Mila s grila hahah i ja sam šlapava većinom tak da te i tu razumijem :)
    #10 - počela sam jesti mahune ove godine to bih mogla u životopis dodati, također ne volim kelj, blitvu itd. ali volim ostalo friško povrće :) s mesom naravno :D
    #11 - svaka čast :) ja sam iz lude obitelji, moje mama i baka gaće peglaju i kad ih ne speglam to je najgora stvar na svijetu :O i strašno im je što pidžame, posteljinu i stvari za po doma samo s jedne strane peglam
    #15 - također uvijek ranije dođem i najčešće ko debil još neko vrijeme čekam
    #17 - naučila sam dečka i prijatelje čemu služe smajlići jer nisam razumjela njihove hladne poruke bez smajlića :D
    #18 - tukla bih te, isto ko i svoju sestru koja mora tih par minuta na laptopu visit i onda neće brisat tragove iza sebe aaaaa
    #19 - i ja sam još uvijek bicikl osoba, još uvijek nisam polagala, totalno se otegnulo, trebala bih valjda za dva, tri tjedna i uopće se ne veselim ispitu :S

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam znala da si tako ratoborna :p Nauči ju da otvori privatni prozor pa ti više neće smetati :D
      Jadan braco, što li je sve još doživio od vas dvije.. Ne bih mu bila u koži :D Nisi mi to prije pričala, ili se samo ne sjećam haha.. Ne, ozbiljno nisi, ali drago mi je da sad jesi, smijem se kao budalaš.
      A ja sve čekam da se pohvališ pa da se idemo vozati :)) Zašto ti se tako otegnulo? Ma bit će to sve okej, sigurna sam!

      Izbriši
    2. Istruktorica bila na godišnjem dva tjedna, pa je dva tjedna bila na bolovanju, a vozim samo po dva puta tjedno jer nas je jako puno, i tak prođe vrijeme. Kad položim javim, valjda budem prije nego mi istekne liječnički :o
      e da, i kako možeš toliko mlijeka piti :o :o meni je jedna šalica s čokolinom/kakaom/čimveć dosta za mjesec dana sve više je overdose hahahh

      Izbriši
  20. :) Cao, super post. Lezim kuci, ukocila sam se i ne mogu mrdnuti. Listam FB i naidjem na tvoj blog :)
    #1 i ja sam XS zena, i bas mi smeta kad u nekim buticima nemaju tako male velicine
    #2 takodje sam control freak, moj decko to ne podnosi i kaze kako ga teram da bude robot. Ali kod mene je to tako spontano, jednostavno svaka i najmanja stvar ima svoje mesto i sve uvek mora biti cakum pakum :) i to me opusta.
    #3 isto i ja kazem za pastu za zube - kaladont i niko ne razume odakle mi to kao sinonim. Ali ostalo mi iz detinjstva :)
    #4 vozim bicikl ceo zivot a polozila i voznju. Veruj mi, vrlo jednostavna stvar. Samo pomisli, da li su svi ljudi na ovom svetu bas talentovani specijalno za voznju? Ne. A opet svi voze :) samo sigurnost u sebe i lagano!
    #5 zeleno ne volim od detinjstva ali sa godinama se teram pojesti po nesto. Jer, kazu, zdravo je :)
    #6 igram balet i volim crtati :) to mi je i posao
    #7 obozavam kolace
    #8 vise volim kafu nego caj (iako ga upravo pijem :))
    #9 cat person :) imam jednu persijsku princezicu
    ...

    Lep pozdrav od Ane i Mroowy

    OdgovoriIzbriši

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Chocoholic Logic © 2014